Sílvia Soler guanya el Premi Ramon Llull 2013 i Sierra i Fabra el Premi Anaya de Literatura Infantil i Juvenil

Ahir es van conèixer els guanyadors del 2013 de dos prestigiosos premis literaris: El Premi Ramon LLull, concedit a Sílvia Soler per la novel·la "L'estiu que comença" i el Premi Anaya de Literatura Infantil i Juvenil , concedit a Jordi Sierra i Fabra per la seva novel·la "Parco".  Podeu llegir els articles complerts en aquests enllaços del Diari Ara.  

Sílvia Soler
Aquestes obres no arribaran a les llibreries i a les biblioteques fins d'aquí uns mesos, però per "anar fent boca" us explicarem una mica què hi trobarem quan les podrem llegir.

La Sílvia Soler ( també autora de "Petons de diumenge", "Unas família fora de sèrie" "39+1")  ens explica a "L'estiu que comença" l'amistat entre un noi i una noia des del naixement fins que tenen 50 anys, relació que comença perquè les seves mares ja eren amigues de joves. Com podem llegir a vilaweb  
"Sílvia Soler defineix la novel·la de 'estiuenca', perquè 'totes dues famílies mantenen una relació que s'escenifica en la nit de Sant Joan: han establert com a tradició celebrar plegats la revetlla i fer un brindis, que es fa tradicional, per l'estiu que comença.' D'aquí ve el títol de l'obra".

Jordi Sierra i Fabra
L'obra  de Jordi Sierra i Fabra (escriptor molt conegut per tothom i del qual disposem d'una bona colla de llibres a la biblioteca escolar del centre) porta per títol "Parco". Narra la vida d'un adolescent que viu en un centre tutelar de menors, serà publicada a l'abril i va dirigida a joves a partir de 15 anys.
Recordem alguns títols més d'aquest autor i que podeu demanar en préstec o llegir-los a la sala de la biblioteca de l'institut:

Cap comentari: