3a SESSIÓ DEL CLUB DE LECTURA: ULLALS

El proper 29 de maig ens tornarem a trobar a la biblioteca els membres del Club de lectura de l'Institut El Pedró de l'Escala.
Aquesta vegada ens acompanyarà un dels dos autors de la novel·la ULLALS, en Sebastià Roig. Aquest escriptor i periodista figuerenc ha escrit a quatre mans aquesta obra juntament amb en Salvador Macip.
Si encara no teniu el llibre i el tríptic explicatiu, veniu a la biblioteca a demanar-los.
Aventura, misteri i emocions assegurats!

SINOPSI DE LA NOVEL·LA:
“El Vicent és un adolescent de classe alta molt acostumat a fer el que vol. El seu pare sent que ha perdut tot control sobre ell i pren una mesura radical: enviar-lo a uns campaments exclusius, famosos entre l'elit pel seu èxit en reeducació de joves conflictius. En Vicent comprova ben aviat els seus mètodes, quan el fan passar hores tancat en un quartet on a penes hi cap i no pot ni moure's. Poc a poc s'anirà d'anar adaptant a un món malsà de disciplina cruel i extrema. Però en Vicent veurà que tot això no és, ni de bon tros, el pitjor que li pot passar. Aviat sabrà d'unes misterioses criatures, salvatges i assassines, que assetgen les instal·lacions. I que els seus companys de campament són poc més que carn de canó”.

Recordeu la data de la trobada: DIVENDRES 29 DE MAIG A LES 13:45

Cap comentari: