Llegim V de Vendetta al club de lectura de març

Aquest mes de març estem llegint la novel·la gràfica "V de Vendetta" dels autors David Lloyd y Alan Moore. 
Alan Oswald Moore (nascut a Nothamton el 1953) és un escriptor anglès conegut principalment pel seu treball com a escriptor de còmics, un mitjà en el qual ha produït un gran nombre de sèries força aclamades tant per la crítica com a nivell popular, incloent Watchmen i From Hell.
Va començar a escriure per fanzines britànics underground i alternatius a la fi de la dècada de 1970, abans d’aconseguir un gran èxit editorial a les tires de revistes britàniques tan importants com 2000 AD i Warrior. Posteriorment va ser contractat per American DC Comics, convertint-se en "el primer escriptor de còmics viu que, residint a Gran Bretanya, realitza un treball destacat als Estats Units", on va treballar en personatges de renom com Batman: The Killing Joke i Superman.

David Lloyd (1950) és escriptor i dibuixant i ha treballat per editorials tan importants com Marvel UK, Eclypse Comics o DC, i en sèries com Night Raven, Hellblazers o Espers.

Sinopsi  
Ambientada l'any 1997, hipotèticament després d'una III Guerra Mundial, on Anglaterra s'ha convertit en un Estat feixista. V de Vendetta és la història d'un misteriós personatge que es fa anomenar “V” i que atacarà els interessos i els agents de l'Estat, tot creant el caos amb l'objectiu d'enderrocar el Govern i incitar la població a la revolta.

Algunes frases de la novel·la gràfica:

Hemos sido manipulados para creer que el poder de la pirámide está en la cima, y no es así. La cima de la pirámide está allí porque la pirámide la está sosteniendo.”

“Bajo esta máscara hay algo más que carne y hueso; bajo esta máscara hay unos ideales, y los ideales son a prueba de balas.”
Recordeu:
DIMECRES 30 DE MARÇ
LLOC: BIBLIOTECA 
HORARI DE LA TROBADA: 13.45-14.45