BENVINGUTS I BENVINGUDES A LA BIBLIOTECA! COMENCEM EL NOU CURS 2014-15

Aquesta setmana comencem el curs escolar 2014-2015 i us volem donar la benvinguda des de la Biblioteca escolar de l'Institut El Pedró.
Il·lustració d'Hirondelle
Recordeu que teniu les portes obertes físicament tots els dies de dilluns a divendres de les 11:15 a les 11:45 dins del calendari escolar i per internet cada dia i a qualsevol hora en aquest bloc i a la pàgina de facebook, on trobareu recomanacions de lectura i comentaris sobre obres i autors.
Podeu consultar en línea el catàleg de la nostra biblioteca a la pàgina del programa E.Pèrgam i així podeu saber si tenim el llibre que us interessa i si es troba en préstec o a la vostra disposició.
Us volem recordar que si teniu suggeriments de compra de llibres, podeu adreçar-vos a les persones encarregades de la biblioteca a l'hora d'esbarjo, que aquest curs són les professores següents:
Dilluns: Laia Franquesa
Dimarts: Margarita Vidal
Dimecres: Roser Bagué
Dijous: Margarita Vidal
Divendres: Marta Borrell

També us volem animar a fer recomanacions dels llibres que més us hagin agradat per tal que altres persones els llegeixin i us proposem fer algunes trobades de comentaris de lectura. Si hi esteu interessats, dirigiu-vos a la coordinadora de la biblioteca, la professora Margarita Vidal.

US DESITGEM  UN CURS MOLT SATISFACTORI I...
BONA LECTURA!!!